martes, 29 de diciembre de 2009

ALCALDES A L'AULA


Avui és dia 29, ja ha passat el dia dels innocents...l’article que he trobat al diari no és pas cap broma. Hem pregunto si el nostre batlle assistirà al curs que organitza la Diputació per petits municipis, crec que hauria de ser obligatori. El que més m’agrada és l’objectiu del curs:
“Menys càrrecs de confiança i més gerents professionals”
Recordo un Ple Municipal on el grup de CIU va presentar una esmena on demanava la supressió del càrrec de confiança per “aprofitar els recursos amb més eficiència”, la resposta de l’alcalde va ser que aquesta persona treballava les 24h del dia i era molt necessària. Doncs es veu que la Diputació no pensa el mateix i, potser tenint coneixement del que passa al nostre municipi, ha cregut molt oportú impartir aquest curs.
I una cosa he de dir, ESADE te molt de prestigi...espero que el nostre batlle ens faci l’honor d’anar a aprendre alguna cosa de profit pel municipi... que és gratuït!!


Alcaldes a l’aula
29/12/2009 BCN CONFIDENCIAL


ANDREU FARRÀS

La Diputació de Barcelona ha organitzat aquest any classes periòdiques per a alcaldes i regidors a l’escola de negocis Esade. En sessions acadèmiques molt discretes, els professors Paco Longo i Albert Serra ensenyen als regidors de petits municipis de les comarques barcelonines a aprofitar els recursos amb la màxima eficiència. Els responsables de l’àrea de desenvolupament econòmic i ocupació de la corporació provincial intenten inculcar als càrrecs electes de petits ajuntaments que és imprescindible implantar «el model gerencial en la gestió municipal». Dit en altres paraules, menys càrrecs de confiança enviats pel partit corresponent i més gerents professionals.






Anna García

2 comentarios:

J.L.Rueda dijo...

El Caudillo es mejor que no vaya, seria un gasto inútil, seguro que suspende curso, fijo que catea.
Mejor que le den la plaza a otro Alcalde que sea capaz de aprovechar las enseñanzas del curso.

Anónimo dijo...

Tothom al poble sap que aquest home va repetir Parvulitos, mai ha estat un bon estudiant.