viernes, 6 de noviembre de 2009

ÚLTIMAS NOTICIAS DE CANYAMARS

Acabo de recibir las siguientes notificaciones por parte del Ayuntamiento, en una pone en conocimiento de los vecinos el contencioso administrativo emprendido por la AVV de Canyamars, contra el Proyecto de Urbanización.

CONTENCIÓS ADMINISTRATIU



En la otra me comunican que piensan seguir sin dar licencias y bla,bla,bla.... ¡¡¡en fin!!! más de lo mismo, no piensan poner un euro y siguen con su pretensión de hacer una urbanización nueva que paguemos íntegramente los vecinos.

NOTIFICACIÓ




Y en la tercera notificación "NOTA INFORMATIVA" me dicen lo que tengo que pagar "ahora" por los 20 0 25 metros de fachada que tengo de terreno en mi casa del polígono C, en cuanto al polígono A, todavia no me han dicho nada, (no entiendo porque no aprovechan el viaje del Alguacil y ya me traen los dos papeles a la vez, ), ¡¡¡ JODER, LA GASOLINA VALE DINERO Y LA PAGAMOS ENTRE TODOS!!!

NOTA "INFORMATIVA" IMPORTE DEL PAGO




En esta última notificación la cantidad que tengo que pagar es inferior a la de la otra vez ¡¡¡FALTARIA MÁS!!! y "ademas" solo nos cobran una vez el IVA (le damos las gracias al Josep y a la Silvia, que se lo han currado mucho)...PEROOOOO..... y es que siempre hay un "pero"...
te dejan bien claro en letras negritas "AQUESTES DADES TENEN LA CONDICIÓ DE PROVISIONALS"... o sea, que pagaremos bastante más de lo que pone en la carta.

Siguen tomándonos el pelo y tratándonos como imbéciles, la "hipotética"bajada de la cuota es solamente virtual o dicho de otra manera solo es real en el papel de la notificación, cuando llegue el recibo final, nos va a entrar la risa.

Ahora más que nunca es necesario que las dos AAVV de Canyamars se unifiquen, continuar cada una por su lado es un flaco favor a los vecinos, los Presidentes de las mismas tienen que tomar decisiones y comunicarlas al resto de los vecinos...y digo yo... ¿Por que no una Asamblea conjunta de las dos AAVV, explicándonos a todos la situación actual?, estoy seguro que la gran mayoría se lo agradeceríamos.

Saludos.

17 comentarios:

Anna García dijo...

El precio no es definitivo porque como que va a tardar muchos años en realizarse está claro que las cuentas serán otras...o se hace ahora o después será mucho peor. Pero como que no presionamos a este alcalde y así hace lo que le rota, tenemos lo que nos merecemos.

Anónimo dijo...

Anna i Josep LLuis, quan demaneu que les associacions s'unifiquin, realment sabeu el que la AAVV pretén de tot aix`? Jo sí, per això vaig marxar. No ens podem deixar enganyar un cop mes. No se si us heu fixat que el process que segueixen es donar cova al Sr. Antonio que en definitiva ja forma part de l'AAVV amb un gran poder de vot. També fixeu-vos que un 50% de la junta constitucional de l'associació ja no hi son, perquè? Ni tant sols s'els ha informat que ja no en formen part, perquè? Doncs simplement perquè no s'aguesin deixat enganyar? Anem amb cuidado amb qui ha de negociar per nosaltres o ho perdrem tot.

JORDI FORT

JORDI FORT

Anna García dijo...

Seria necessari que la gent que formen o han format part de la AVV i de la APP se ajuntessin per donar una empenta al tema. Desconfiar? Conèixer? Jo no més em conec a mi mateixa, sé el que penso i el que faig en tot moment, però també sé que no ens podem quedar quiets per que del contrari ens enfonçarem. També tinc clar que hi ha dues persones que són de la meva total desconfiança ja de bon començament: el batlle i el promotor...ells tenen molt a guanyar, nosaltres ens hi juguem els calers, molts calers...
Tú qué hi proposes, Jordi?

L'Albert dijo...

Gracies companys per la primícia.

Anónimo dijo...

Els socis de l'actual AAVV son gent que van en el seu moment dipositar la confiança en els que la vem iniciar, encara que et pugui semblar estrany, els conflictes que van tenir lloc entre les dues associacions l'AAVV i la AAPP van ser provocats per la gent que en aquests moments en formen part de la junta, encara que potser no tots, també n'hi han que per pura ignorancia i tusoneria mai acceptaran que l'han cagat. Be sap l'Albert que ni jo ni el Santi Rivelles el coneixiem i que la major part de l'enrenou ja en aquell temps el va provocar el que despres al.legà mai haber estat a casa de l'Albert perquè tothom sap que ell no pren cafè, ( amb l'Albert ja ens entenem), l'altre un de molt petit que vol 55.000 euros i uns quant mes que esperen rebre favors d'aquest ultim. El senyor Antonio com a membre preferencial darrera de la junta i un sogre que encara creu que podrà manar en el ajuntament algun dia. Amb aquest panorama no podem anar enlloc. Els que volem que s'arranji i al millor preu possible ja sabem qui som, pocs, però aquest proper any pot ser podrem comptar amb una trentena de persones mes que deixen l'AAVV. Si voleu podem tornar a iniciar tot el tema, però jo no em seuré mai al mateix costat de la taula amb el Sr. Antoni i els seus col.laboradors ni amb l'ajuntament amb les seves mentides, en tot cas al devant i amb unes condicions coherents i amb transparencia.

JORDI FORT

L'Albert dijo...

Jordi conflictes amb la associació de propietaris cap, que nosaltres ens vam quedar a l’expectativa .

Defensar la nostra feina no ha de ser motiu de conflicte amb ningu.

El tema de canCanyamars es golós per el que vol fer demagògia política, es tan fàcil anar a dir a la gent el que vol sentir, alguns estan obsessionats i mai trobaran be res del que es faci.

A la vegada els interessos i les situacions personals son molt diverses.

A les reunions de la junta de la Associació de propietaris venia tothom que volia, nosaltres parlàvem de les nostres coses i escoltàvem a tothom, mes d’una vegada a varies persones se li va tenir que dir que allò no era el foro propici per fer política i ja no van tornar.

El de la herència no ens podia veure, cada vegada que parlava amb algú ens feia un traje, pot ser no anàvem per on a ell l’interessava.

En aquets deu anys mira que va anar als jutjats i mai, per molt que digui es va endur un duro de cap propietari.

Per fortuna la gent que viu aquí es va informant i va tenint cada vegada mes clares les coses.

No es bon camí anar parlant malament uns veïns dels altres, això es el pitjor que podem fer, tots tenim la nostra manera d’entendre el problema, la nostra situació personal i els nostres interessos i tots son igual de respectables.

Hem de tenir en compte que vivim en una comunitat i les coses no es fan mai del nostre gust i a la total satisfacció.

Solucionar ho aviat ens interessà i beneficia a tots, la solució ha de ser la millor entre les possibles, mai serà la que a nosaltres ens interessa, hem de ser conscients.

Anónimo dijo...

El que faci cadascún amb les seves ideologies o bens a mi no m'importa en absolut, però quan algú, per pura ignorancia, mala intenció, afany de lucre ràpid o simple trepa politica m'obliguen a posar en joc el meu patrimoni o benestar, llavors m'indigno i no ho tolero. Jo no parlo malament d'uns veins, simplement exposo el que son, i al meu entendre, actualment son els responsables que les coses no vagin per bon camí i darrera de tot hi veig al Antonio i alguns altres, potser mes valdria acceptar totes les condicions del ajuntament i així amb una sola sessió de rebre acabariem mes de presa.

JORDI FORT

Anna García dijo...

Jo crec que si, Jordi, que hauríem de seure i parlar tots plegats...sense el Antonio, això és evident. No conec gaire la gent de la que parlas...però tant se val. El que importa és que tenim un conflicte comú i que l'hem de resoldre, seure i esperar no és una bona cosa, hem de continuar lluitan per les coses que creiem justes, ho digui qui ho digui...

Continuarem parlan...i m'agradaria comtar amb tota aquesta trentena de personas que dius, segur que entre tots podrem aconseguir alguna cosa.

Salutacions,

Anónimo dijo...

Quina conclusió en treus Anna d'aquesta nova demanda presentada per part de l'AAVV i amb quina finalitat s'ha presentat. Està clar que hi han hagut moments en els quals el que es volia era paralitzar per guanyar temps, però ara "quina es la finalitat de la demanda?", amb tots els veins socis de la AAVV, ningú m'ha sapigut respondre a aquesta simple pregunta, la majoria tampoc sabien que s'havia presentat. Les coses es fan per algun motiu o per obtenir algun benefici, però en aquest cas torno a preguntar "quina es la finalitat de la demanda?"

JORDI FORT

Anónimo dijo...

Je, je ja fan com l'Estevadeordal, vinga demandes, acabaran pagant mes d'advocats que d'obres.
Ara que l'ajuntament es mereix que els empapelem, vaja panda d'impresentables.

Anna García dijo...

Doncs, desprès d'algunes dades, crec que l'Estevedeordal vol guanya temps...hi ha una sentència sobre les zones verdes que ell vol que paguem els veïns, al voltan de 3M€...per això em molesta que quan l'interessa va com veï i quan l'interessa va com a promotor...el llop amb difressa de be.
L'AVV em va possar en alerta quan vaig llegir a la seva pàgina web que la seva advocada donava l'explicació a la carta anterior del contenciós dien que era la mateixa que havia possat el promotor. L'objectiu principal de l'AVV el desconec.
Molts socis pensan que s'ha paralitzat tot per que no poden pagar i això els hi beneficia.
El promotor vol que li regalin tot, a l'hora de pagar no vol ser veï. Però en teoria els de l'AVV haurien de voler un preu més ajustat i unes condicions de pagament que no ens ofeguin a tots plegats...
Qué creus que podem fer?
L'AVV no diu ni asa ni bèstia...l'ajuntament al seu rotllo i nosaltres a pagar...vaja tela.

Anónimo dijo...

Tu mateixa ho has dit Anna, la demanda del pormotor i la de l'AAVV es la mateixa, com pot això beneficiar als veins?

Ara farà aprop d'un any em vaig reunir amb en Carles Parera, actual president de l'AAVV, just abans de que fecin el teatre de la reunió on van votar al advocat que tant tendeix cap al promotor. En aquell moment un grup de unes vint persones estavem a punt de iniciar una demanda per via penal per "estafa" contra el promotor i alguns dels processos que havien portat a terme l'ajuntament, en Carles em va convencer que sumès a aquelles persones a l'AAVV ja que ells tenien la mateixa intenció i que ell mai permetria que els altres membres de la junta que s'en sortissin amb la seva, o sigui, fer costat al Antonio, així ho vaig fer. La realitat va ser que un cop mes i de part de l'última persona en qui confiaba de l'AAVV vaig ser enganyat, perquè soc massa ingenu, soposo, i vaig un cop mes confiar en una persona que fa el mateix que l'alcalde, mentir mes que no parla.

JORDI FORT

PD: Em consta Carles que encara que no hi participes, si et llegeixes els blogs, perquè no contestes i ens dones l'oportunitat de desmentir la teva actuació.

Anna García dijo...

De totes maneres, el poc que conec en Carles, em sembla una persona honesta...sigui com sigui, crec els nostres enemics són el promotor i l'ajuntament i les víctimes som els veïns. Per tant, crec que seria bo ajuntar-nos un altre vegada i mirar el que podem fer.

Salut,

Anónimo dijo...

Anna, t'has llegit el meu anterior comentari?

JORDI FORT

Anna García dijo...

Sí Jordi. Et juro que no entenc res...a vegades desconfio de tothom, però voldria que estiguessis equivocat...no dic que ho estiguis.
I al punt on som ara, qué hem de fer amb tot aquest tema de l'urbanització?
En Carles dubto que et contesti per aqui.
El contenciós no sé si te gaire valor perque com es refereix a l'anterior projecte de reparcel·lació i ja està derogat...
No servirà per frenar res, si l'ajuntament ho tira cap endavant nosaltres a pagar...

Anónimo dijo...

Si el contensios es va presentar sobre l'anterior projecte, i així crec que va ser, vol dir que l'advocat/ada que ho va fer, o bé no en tenia ni la minima idea del que estaba fent, o va pensar que potser podria cobrar dues vegades. Personalment m'inclino cap a la primera opció, son "abogadillos" que no donen massa la talla però amb moltes ganes de fer diner ràpid, indiferent a qui perjudiquen o els medis que hagin de fer servir per conseguir-los. Crec que ja s'en va parlar fà un temps sobre l'inutilitat de presentar contensiosos contra projectes que era evident que s'haurien de cambiar.

En Carles es evident que no contestarà, ni cap altre dels membres de la junta, doncs no tenen rès a dir i soposo que encara tenen una mica, encara que poca, de vergonya.

En quant a què es pot fer amb tot el tema de Canyamar? Crec que encara hi podrien haber-hi actuacions que es podrien portar a terme, però no es aquí el lloc mes idoni per presentar-les.

JORDI FORT

Anna García dijo...

Hola Jordi, tens raó, aquest no és el medi per parlar del que es pot continuar fent.
Ens pots escriure al email: veinsdecanyamars@yahoo.es

L'important és tenir ideas i intentar fer alguna cosa per millorar la nostre situació.

Salutacions,