jueves, 2 de abril de 2009

UNA DE FREDA I UNA DE CALENTA


Ahir es va iniciar la tramitació parlamentària del Projecte de Llei de prevenció i control de les activitats.


Segons el Conseller de Medi Ambient el que es pretén amb aquesta Llei és reduir el cost administratiu que suporten les empreses. I a canvi de què? Doncs de sacrificar el control sobre les empreses que vulguin iniciar una activitat econòmica d’impacte mediambiental.

Amb el tema de les escòries ja començo a tenir la mosca darrere l’orella, per que si és l’ajuntament només el que ha de donar el permís ja estem llets.

Encara que diuen que no afecta la llei ni a la seguretat ni a la salut de les persones... però com que el nostre batlle diu que les escòries no són nocives per la salut ni pel medi ambient...igual creu que no cal tant de tràmit administratiu i fa la vista grossa !!

Aleshores l’empresa només haurà de comunicar a la Administració que compleix tots els requisits sense que aquesta ho hagi de comprovar immediatament...i a això li anomenen “règim de comunicació”...vaja tela!!

Si voleu veure el debat al Parlament us poso aquest enllaç al canal perquè pugueu veure i sentir els vídeos i el que va dir el Conseller de Medi Ambient junt amb les esmenes dels diferents grups parlamentaris.

Canal del Parlament Projecte de Llei de prevenció i control de les activitats.


Ja començo a estar farta de la nória i m'agradaria trobar el botó de parar!!


Bé, segurament entre tots trobarem el què a la qüestió d'aquesta Llei...que s'aprovarà de totes totes.




Anna García

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Uff donde estara el boton, seguramente perdido en alguna selva.
CUando lo encuentres avisame que yo tambien estoy mareado.

Anónimo dijo...

Estic esgotat, m'estas matant Anna amb tantes males noticies. Realment no ens en donen mai una de bona. Recordeu si algun dia els politics van aprovar alguna llei que no fos un engany?

JORDI FORT

Anna García dijo...

No Jordi, no ens han donat bones notícies desde fa molt de temps...cada día ens ho compliquen una mica més...estic per no tornar a llegir res més que publiqui el govern...cada vegada que penso que tenim un tripartir d'esquerres pel que jo vaig apostar en fa una ràbia!! Ja no sé a qui votar, sempre vaig a votar, encara que voti a algú que no conegui...ho faig en honor a totes les dones que van morir per demanar que poguessim tenir el dret al vot...però estan fent tot el possible per que em cansi!!

Jorge, cuando encuentre el botón cogeré a unos cuantos para bajarnos todos de golpe...seguro que haremos más ruído cuando no estemos subidos...

Un saludo,

Anna

Anónimo dijo...

[url=http://kfarbair.com][img]http://www.kfarbair.com/_images/logo.png[/img][/url]

מלון [url=http://www.kfarbair.com]כפר בעיר[/url] - אינטימיות, [url=http://kfarbair.com/services.html]שקט[/url] . אנחנו מציעים שירותי אירוח מיוחדים גם יש במקום שירות חדרים הכולל [url=http://www.kfarbair.com/eng/index.html]סעודות רומנטיות[/url] במחירים מיוחדים אשר יוגשו ישירות לחדרכם!

לפרטים נא גשו לאתרנו - [url=http://kfarbair.com]כפר בעיר[/url] [url=http://www.kfarbair.com/contact.html][img]http://www.kfarbair.com/_images/apixel.gif[/img][/url]