viernes, 5 de febrero de 2010

D'INTERÈS PÚBLIC??L'INTERÈS DE L'ALCALDIA

Yo no suelo mirar el Boletín Oficial de la Provincia la verdad, imagino que pocas personas del pueblo lo hacen...eso le da ciertas ventajas a nuestro alcalde que, sin salirse de la legalidad, favorece la implantación de ciertas actividades económicas "de interés público"...es decir, de su público.

Como que el tema de las escorias afecta a todos los habitantes de Dosrius, estemos o no acostumbrados a mirar el BOP y a hacer o no alegaciones, he pensado que sería importante colgarlo en esta entrada para que todos los lectores del blog y que vivan en el municipio tengan conocimiento del hecho.

Es importante que se haga el mayor número de alegaciones posibles para evitar que su ilustrísima lo declare de interés público... Si lo hace el Sr. Manté podrá enterrar sus maravillosas escorias en la pedrera de Can Busqué...hasta ahora, de tanto en tanto, las esparce por el camino...perdón, quiero decir que se le caen a los camiones cuando suben hasta la pedrera.

El BOP publica lo siguiente al respecto del tema de las escorias:


Dosrius
ANUNCI

D’acord amb el que determina l’article 48.1 del Decret legislatiu 1/2005, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei d’urbanisme, i els articles 57.1.d), 57.2.a), del Decret 30572006, de 18 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei d’urbanisme, pel que fa al procediment per a l’aprovació d’actuacions específiques d’interès públic en sòl no urbanitzable, es sotmet a informació pública pel termini d’un mes, la sol·licitud presentada per Jordi Manté Bartra, que actua en representació de Pedreres Maresme Rusc SL per a la declaració d’interès públic de l’activitat en sòl no urbanitzable, perquè qualsevol persona que s’hi consideri afectada pugui formular les al·legacions i observacions, i presentar els documents que estimi pertinents.

L’expedient que es sotmet a informació pública fa referència a una sol·licitud d’instal·lació de Planta de Valorització de Residus, que es pretén ubicar a la Ctra. B-510, p.km. 1,8, dins el terme municipal de Dosrius, expedient d’activitats número 001/2009.

L’expedient esmentat es pot consultar a les oficines municipals tots els dies laborables, entre les 8:30 i les 14:00 hores, durant el termini d’informació pública que serà d’1 mes, a comptar a partir del següent a la inserció d’aquest anunci en el taules d’edictes de l’Ajuntament i la publicació en el Butlletí Oficial de la Província i en el diari El Punt.

Les al·legacions i els suggeriments, si s’escau, han de presentar-se, en el registre general d’aquest Ajuntament, dintre del termini esmentat, personalment, per correu administratiu certificat o a través de qualsevol dels mitjans hàbils que estableix l’art. 38.4 de la Llei 30/ 1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Dosrius, 27 de gener de 2010.
L’Alcalde, Josep Jo i Munné.




Anna García

No hay comentarios: