lunes, 1 de diciembre de 2008

NOTÍCIES BONES A L'AJUNTAMENT...

Avui he llegit una notícia al tauler d'anuncis de l'Ajuntament que fa que vegi una mena d'acostament per part del Consistori per estalviar diners als veïns de Canyamars... !I sense pujar l'IBI¡. La veritat, és d'agrair.
A la primera reunió de la AAVV, a la única que es podia assistir sense estar associat, van comentar el tema del clavegueram...crec que entre tots aconseguirem una situació beneficiosa pels veïns...contant que el Promotor no ens toqui els nassos!!

Fora bo que de tant en tant anèssim fent una petita ullada a l'enllaç que tenim al blog del tauler d'anuncis de l'Ajuntament...



UN ALTRE CRITERI D’ESTALVI EN LA REVISIÓ DEL PROJECTE DE CAN CANYAMARS


Dels criteris que la enginyeria treballa per abaratir els costos del projecte d’urbanització de Can Canyamars un canvi que creiem que és molt important és que s’habilita una partida econòmica perquè una càmera verifiqui l’estat del clavegueram abans de decidir si s’ha de canviar aquell tros o no, així ens assegurarem que els trossos de canonada que es canviïn són es que realment són necessaris, el que també es farà es que en els trams de canonada existent que no s’hagin de canviar és col·locaran pous de registre com en els trams que es fan nous, per facilitar les reparacions en cas d’avaria.
Altres criteris que ajudaran a baixar el cost consisteixen en que en els serveis de clavegueram i pluvials és regularan les mides dels pous de registre que es col·loquin ja que es posaran en relació al diàmetre del tub que passi segons sigui d’un servei o d’altre.
En quan al tema de l’aigua hi ha dos dipòsits que abastaran a tots els veins de Can Canyamars, el dipòsit 1 de 328 m3 situat en la part més alta i el dipòsit 2 de 1.024 m3 situat més al mig de la urbanització, per omplir aquests dos dipòsits es feien dos bombaments des del dipòsit de Can Figueres.
En aquest moments es planteja fer un sol bombament de Can Figueres al dipòsit 1, eliminant l’estació de bombament del dipòsit 2 i deixant una entrada d’aigua des de la impulsió de Can Figueres a aquest dipòsit 2, amb aquesta solució ens estalvien els costos d’impulsió d’un bombament.

Anna García

2 comentarios:

Anónimo dijo...

He leído un comentario despectivo hacia vosotros en el blog opiniones (anónimas y cobardes ) de Dosrius.

Pienso que esta bien poner enlaces de los blogs del municipio pero lo quite de del blog de can canyamars porque considero que los enlaces deben de tener unos mínimos, uno de ellos es saber quien lo publica y otro que no se utilicen para insultar y descalificar.

Alli se intenta descalificar a la gente por que son amigos de, o por tener fuertes vínculos con otros vecinos, se puede observar con claridad la personalidad de quien escribe los artículos, solo espero que os llene de felicidad saber que no teneis nada que ver con esta clase de individuos.
Y nada, deciros que los vínculos son en las dos direcciones.

Mucha suerte en vuestra empresa vecinos.

Anónimo dijo...

Hola Albert,
Sí, decidimos no añadir blogs anónimos en nuestro blog porque creemos que estos espacios se deben usar para APORTAR algo a otras personas, sea del tema que sea, con mejor o peor calidad de información, pero eso sí, con ganas de ofrecer una herramienta para favorecer la información entre todos aquellos que tenemos un interés común...y en esto no entran las descalificaciones,ni los insultos...y mucho menos el anonimato.
Independientemente de este tipo de personajes, creo que dialogando todos conseguiremos buenas cosas para los vecinos...no todas las ovejas son lobos disfrazados.

Un saludo,

P.D.Y no me importa que me digan que me llevo bien contigo... a mis amigos los escojo yo.

Anna García