martes, 2 de diciembre de 2008

¿QUI TE ELS DINERS?


Si aquesta notícia és certa, la pregunta és: ¿qui te els diners...? Esperem que l'Ajuntament s'afanyi i vagi a demana'ls-s'hi.


2/12/2008 BARCELONÈS PLA ANTICRISI

La província de Barcelona disposarà de 650 milions per a obres

EL PERIÓDICO
BARCELONA

La Diputació de Barcelona ha obert una oficina per assistir tècnicament els ajuntaments de la demarcació que decideixin acollir-se al fons d'inversió municipal aprovat divendres passat pel Consell de Ministres per fer front a la crisi econòmica. Així ho va anunciar ahir Antoni Fogué, president de la corporació, que va calcular que, dels 8.000 milions d'euros del fons, 650 correspondran a la província de Barcelona, sense comptar amb els que rebi l'ajuntament de la ciutat.
L'assessoria de la diputació serà molt útil per a les 200 poblacions de menys de 5.000 habitants, ja que les grans tenen estructures pròpies. Segons la concertació amb els ajuntaments, ja existeix un registre de necessitats que suposen 3.438 actuacions per un total de 726 milions. La nova inversió consolidarà uns 15.000 llocs de treball.

Bé com que es evident que la construcció de la urbanització de Canyamars donarà molts llocs de treball, estem convençuts que ens ajustem als criteris per que l'Ajuntament demani els diners a la Diputació.

Al cap i a la fi, ¿penseu que és tant desgavellat el que demanem a la instància?...amb una miqueta de voluntat política, amb el benentès del diàleg entre veïns i Ajuntament, amb ments que tenen criteri propi, amb persones amb ganes de construir...amb tot això, anirem bé.



Anna García






No hay comentarios: