viernes, 28 de noviembre de 2008

NOTÍCIA SENSE IBI

Avui m'he despertat amb aquesta notícia:

28/11/2008 LA RECESSIÓ ECONÒMICA . LES MESURES ANTICRISI DEL GOVERN

Zapatero llança un pla urgent per crear 300.000 llocs de treball el 2009

El plat fort del nou pla --el sisè en els set mesos de legislatura-- és la creació d'un fons extraordinari d'inversió pública per als ajuntaments, dotat amb 8.000 milions d'euros, per finançar "noves" obres de tota mena que comencin entre l'11 de gener i el 13 d'abril del 2009. Madrid i Barcelona seran els ajuntaments més beneficiats per aquest nou fons ja que el repartiment es farà d'acord amb criteris de població.

El pla per a l'estímul de l'economia articulat pel Govern inclou les més de 80 mesures que, segons el president, s'han adoptat en els últims mesos i que inclouen rebaixes fiscals, finançament per a pimes, incentius a la contractació, ajudes a famílies hipotecades i suport al sector financer.

OBRES DE TOTA MENAEn només tres mesos, els ajuntaments hauran de comprometre aquests 8.000 milions, per crear els llocs de treball com més aviat millor. Les noves obres podran ser d'infraestructures; de rehabilitació o millora d'edificis i equipaments socials, sanitaris, educatius o esportius; d'estalvi i eficiència energètica; de tecnologies de la comunicació; de promoció del turisme; de seguretat viària i moltes altres més.

Després de presentar el nou pla, el president del Govern va apel.lar a un esforç complementari de les autonomies en educació, formació laboral i infraestructures, per contribuir a la creació d'ocupació i a l'enfortiment de l'economia. També va apel.lar a la responsabilitat d'institucions financeres, empresaris, treballadors i sindicats. "És el moment de sumar esforços i de concitar voluntats", va dir. Amb aquests recursos, amb la retallada de l'euríbor i amb la ràpida correcció de la inflació, el president confia en la recuperació econòmica espanyola.

Sembla mentida la diferència entre aquesta i la del despropòsit...en aquesta no es parla de l'IBI, no s'amenaça a la població amb pujades de impostos. Potser ara hauríem d'estar contents de que ja el consistori no ens amenaçarà amb la mateixa cançó de sempre...o potser sí ho farà, igual tampoc llegeixen el diari, a vegades em pregunto si són aficionats a la lectura.

¡Ara podem estar contents, ara ens pintarán la carretera per donar llocs de treball!...ara ens podran ajudar als veïns de Canyamars a pal·liar l'impacte econòmic ...¿Ara quina serà l'excusa?

Sembla mentida que tinguem un govern socialista al consistori, a la resta del país també el tenim i en comptes de amenaçar amb pujades de l'IBI donen alternatives per ajudar a les famílies.

Senyor regidor d'Educació, Cultura i Festes Tradicionals del nucli de Dosrius estudii bé la notícia i no doni més la nota a cap ple municipal... com pot comprovar hi ha notícies sense IBI.

Anna García

12 comentarios:

Anónimo dijo...

YA sabes cual es la escusa, no invertir dinero publico para no "quedar mal con el resto de nucleos". Auque lo primero que tiene que pasar es que llegue algo de dinero a nuestro ayuntamiento Y yo me pregunto ¿de donde salen esta burrada de millones? Espero que se esten sacando del presupuesto de defensa (iluso de mi)
Saludos

Anónimo dijo...

Aquest noi, en Zapa no se com encara te algú que es creu res del que diu.

Res de res, son diners per que els de sempre paguin els préstecs.

El que fan fortuna aquí son els que estan a l’hombre del que mana.

Quan parlen d’ajuts a les famílies es cert pro es nomes a algunes, les de sempre.

L’administració nomes soluciona els problemes a les famílies dels qui treballen en ella.

No en sortirem d’això ni de la crisi sense esforçar-nos nosaltres.

Nois jo no se com encara no heu fet el canvi, ara i tota la vida si no et fas un fart de treballar no aconsegueixes res.

Anónimo dijo...

El "el sisè en els set mesos de legislatura"...

¿Alguien a notado o conoce a alguien que halla notado los beneficios de los 5 primeros "planes anti crisis"?

Homellop, el dinero no sale de ningún sitio, por que lo único que han hecho hasta ahora es dar a conocer "sus planes" pero no ponen un puto euro para llevarlos a cabo, "así" funcionan, son más lentos "que el caballo del malo", aunque por otro lado es normal, "ellos" en sus casas, no conocen la crisis, (de hecho hasta hace poco la negaban y ahora lo dicen con la voz bajita).

A mi me da la sensación de que es otra de las chapuzas a las que nos tiene acostumbrados........

Eso si... por lo menos no nos amenazan diciéndonos que nos van a subir los impuestos por que "ya han puesto en marcha 6 planes anti crisis".....

Una última reflexión para nuestro Ayuntamiento: En el caso de que los dineros destinados a esto "planes" tuvieran que salir del Ayuntamiento......¿cuanto nos tendrían que subir el IBI a todos los habitantes de Dosrius?....por favor que me contesten desde el Ayuntamiento, que tengo mucha curiosidad en ello.

Un saludo a todos, (a ellos también).
J.L.Rueda

Anónimo dijo...

Por cierto.....
¿No seria mejor que hubiesen presentado un "solo" plan medidas anti crisis, pero que fuese eficaz..?

A mi me parece que el sexto "Plan" en 7 meses, solo quiere decir una.......¡¡¡que los 5 primeros son una mierda....!!!!

Perdonarme por el "adjetivo", pero soy "trabajador autónomo", y me pasa lo mismo que a muchos "compañeros de fatigas"...estamos hasta los coj............................de tanto inútil que gestiona nuestros impuestos.

Salut i Pelas....que nos van hacer falta...
J.L.Rueda

Anónimo dijo...

Jose Luis, el dinero siempre sale del mismo sitio, el bolsillo de los contribuyentes.

Todo lo que se hace sale más pronto o más tarde de ahí.

Anónimo dijo...

No he demanat subvenció del menjador escolar dels meus fills perquè sinó l'ajuntament haurà d'incrementar l'IBI en tot el municipi per poder-lo pagar.

Aniré a tirar la brossa a Mataró. perquè l'Ajuntament no en hagi d'incrementar l'IBI a Dosrius, doncs la taxa d'escombraries no és suficient.

Podria ser divertit posar missatges de totes les coses que ens en podriem estar perquè l'Ajuntament no ens incrementi el IBI, no us sembla?

JORDI FORT

L'Albert dijo...

Acabarem tots empadronats en altre autonomia, allí rebrem subvencions amb les que podrem pagar l’Ibi de les propietats que tinguem aquí.

Anónimo dijo...

Y ya que estamos por dar caña, añadir que cuantos mas planes hacen, mas crisis tenemos.

Anónimo dijo...

He recibido un email del Eduard Garcia en que me avisa de una noticia de el Diari El Punt http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=3083618 referente a la polémica que tenemos "con la ralla" de la carretera.

Por lo visto alguien les ha informado que la carretera ya esta acabada, les he enviado un email para puedan ampliar la información que os paso a continuación:

Referente a su noticia publicada el 27 de este mismo mes, "Maresme. Acaben les obres a la carretera de Canyamars".

Debo puntualizar que no es correcta, existe una deficiencia muy importante en cuanto a seguridad se refiere.

La línea central de la carretera solo esta pintada hasta la Urb. Can Valls, a partir de hay hasta llegar a Canyamars no existe rastro de ella, los vecinos ya nos hemos puesto en contacto con el Alcalde para que nos explique el motivo, pero a día de hoy lamentablemente no tenemos respuesta por su parte.

Les agradeceré que amplíen la noticia que han publicado, haber si los vecinos tenemos suerte y de esta manera nuestro Ayuntamiento soluciona el error, por que por este tramo de carretera pasan a diario muchos vehículos y esta en juego las seguridad de sus ocupantes.

Atentamente,
José Luis Rueda

Bueno, ya veremos si el email sirve para algo, de momento yo "me he desahogado".

Creo que es importante explicar para el que no sepa de que va el tema, que esta polémica surge a raíz de una entrada que escribió el Pere de Canyamars en su blog, el liink es:
http://peredecanyamars.blogspot.com/2008/11/se-acab-lo-que-se-daba.html

Ya os diré si tengo respuesta a mi email.

Un saludo
J.L.Rueda

Anónimo dijo...

Jordi,em de dona'l-s'hi idees per rebaixar els impostos que de les altres ja en tenen moltes!!

Ya sabéis eso de "...y al séptimo descansó"...pues todavía le queda uno...jajajaja.

Menos mal que baja la gasolina y el euro...temo qué es lo que pasará cuando lo cuadren todo y llegue el mes de enero.

Hala, feliz fin de semana a todos y no gastéis mucho...


Anna García

Anónimo dijo...

Ostres, fatal, si baixa la gasolina i el euro, l'ajuntament ens haura d'incrementar l'IBI per subvencionar les gasolineres i els bancs, tal com va passar quan els modelics ciutadans de Dosrius van estalviar aigua i ens la van pujar per així compensar la perdua de beneficis de la companyia d'aigues.

JORDI FORT

Anónimo dijo...

ayer un policia de Dosrius en vez de ponerme una multa me dio un incremento en el recibo del ibi.