miércoles, 2 de mayo de 2012

CURS MANIPULADOR D'ALIMENTS


Us agrairíem que ens ajudeu a donar-li la màxima difusió.
Salutacions i Gràcies.
Associació Argonaut@s

Des de la Revista Argonaut@s us informem que el pròxim dia 19 de maig organitzem un curs de Manipulador d'Aliments, que impartirà l'Associació Acció Salut.
El preu del curs és de 25 €, per a les persones que estiguin l'atur el preu és de 20 €.
Els interessats han d'enviar un email amb el seu nom i cognoms, DNI i número de telèfon i email de contacte a redaccio@revistaargonautas.net
Per a més informació trucar al telèfon 655.520.295

CURS MANIPULADOR D’ALIMENTS D’ALT RISC

La formació i el certificat de manipulador d’aliments es converteix en una eina imprescindible en l’inserció laboral en múltiples sectors professionals relacionats directa o indirectament amb la manipulació d’aliments:

  • Sector comercial: reponedor, venedor, fruiter, carnisser, forner, peixeter
  • La totalitat de llocs en hostaleria i serveis de catering: cambrer, ajudant de cuina, cuiner... 
  • Personal ajudant en menjadors escolars 
  • Personal sanitari en centres assistèncials: residències geriàtriques, hospitals, ajuda a domicili 
  • Personal encarregat de demostracions amb productes d'alimentació 
  • Personal empleat d'empreses de transport o de repartiment de mercaderies
  • D’altres àmbits o sectors on es manipules aliments: hosteses de congressos, personal del sector de fabricació de productes alimentaris, personal responsable de tractaments d’aigües potables etc.

Hem preparat un curs complet que compleix amb els objectius i els  requeriments legals per a treballar en qualsevol dels àmbits anteriorment descrits.

Els cursos han estat elaborats amb una metodologia que facilita l’aprofitament dels continguts d’una manera senzilla i amena.

CERTIFICAT I ACREDITACIÓ

Curs realitzat d’acord amb la resolució del R.D. 109/2010 de la Generalitat de Catalunya on s’atorga l’autorització com entitat formadora en manipulació d’aliments a l’Associació Acció Salut. 
El certificat original que s’entrega a l’alumne/a a la finalització del curs és vàlid per a tot l’àmbit nacional i compleix amb els requisits legals que li són exigits a l’empresa a efectes de fer constar la formació en matèria de manipulació d’aliments dels seus treballadors.


2 comentarios:

Núria dijo...

Hola J.L i Anna!

El meu pare es coleccionista, i es va topar amb la botiga "Comercial Rueda" que teniu a Canyamars, per la web d'EBAY... no hem sigut capaços de trobar l'adreça geogràfica de la botiga, ja que ell estaria disposat d'arribar-se ja que ha vist la bona selleció de comics i tebeos que teniu. Si poguessiu ser tant amables de facilitar-nos la , i d'aclarir-nos si hi ha transport públic directe desde Bcn o hem de passar per Mataró? Gràcies, per tot...
Núria

J.L.Rueda dijo...

Hola Núria.
Enviem un email a comercialrueda@yahoo.es amb un telèfon de contacte i et faig una trucada per explicar-t'ho.

Gràcies.
Salutacions.
J.L.Rueda